Den smidigste yogabodyThe Bodystocking har flere gange været vist i magasiner som ALT For Damerne under inspiration til sportstøj - Især yoga, er The Bodystockings basismodeller blevet anbefalet til. Jeg har personligt selv altid elsket at dyrke yoga og har for nyligt startet min praksis op igen. Derfor var tiden nu også inde til at jeg selv kunne teste The Bodystocking som det perfekte og mest stilfule yogilook.

Og ALT For Damerne havde ret – Vores basic bodystockings passer enormt godt som yogatøj.
Jeg testede modellen Embracing til en times Hatha Yoga. Under timen havde jeg det på intet tidspunkt hverken for varmt eller køligt. Den høje kvalitet på det åndbare og bløde stof kom virkelig til sin ret her og absorberede kropsfugten uden jeg bemærkede det.

Det høje indhold af elastan var – som i almindeligt sportstøj – godt når strækkene blev intense. Stoffet er meget smidigt og det smyger sig derfor i takt med kroppens bevægelser. Det bedste af det hele var næsten at body’en selvfølgelig blev siddende som den skulle under hele timen – Og uden at irritere eller krybe op. I yogastillinger som Adho Mukha Svanasana ("hunden") bliver jeg normalt nødt til at stoppe min top eller t-shirt ned i underdelen, så den ikke hænger og flagrer. Embracing body’en fulgte i stedet mit flow og jeg behøvede ikke længere bakse med overdelen – Skønt!

Den sidste force ved basic body’en som yogatop, er at man også ser chik og feminin ud. Det elegante snit passer godt til yogaens tempo og enkle omgivelser og jeg følte mig virkelig godt tilpas!

Til hårdere former for yoga, der har mere tempo end Hatha og giver mere sved på panden, vil jeg anbefale modellerne Confident og Harmony. Disse modeller har korte ærmer og er lavet i samme smidige og lækre type stof.

God fornøjelse med din yogapraksis i en basic body fra The Bodystocking!

Namasté,
Linnea
Designer i The Bodystocking

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published