FABULOUS - /ˈfabjʊləs/ To be extraordinary


FABULOUS
adj. /ˈfabjʊləs/ - To be extraordinary; very good; wonderful.

Det er hvad ordbogen siger om vores skønne bodystocking, Fabulous - Og det stemmer i den grad! Med body'en får du et ekstraordinært godt stykke tøj, som du kan bruge både til hverdag og fest. Og så kan bindebåndene endda styles på flere forskellige måder!

Til body'en har vi valgt at printe det lækre leopardprint på samme kvalitet som ved vores populære basics styles. Det er en viscose-kvalitet af høj standard, der smyger sig elegant omkring kroppen. De 8% elastan i stoffet er vævet let og du vil derfor hverken føle at body'en strammer eller trækker. Den høje standard af viscose gør samtidig at både formen og farven på din bodystocking vil holde vask efter vask (du kan smide den i vaskemaskinen på 30°, juhu!), så du kan bruge din bodystocking hen over mange sæsoner.

Den åbne ryg giver dit outfit et sommerligt og feminint look. Underdelens snit er som på vores øvrige bodystockings skåret omhyggeligt og som en low-cut string. Kanterne er syet flade og uden brug af elastik, så du undgår at skulle bekymre dig om dobbeltballer. Body'en lukkes med 2 små kvalitets-trykknapper fra det Tyske mærke, PRYM. De har hverken nikkel i eller ruster i vask.
Body'ens bindebånd kan styles på mange forskellige måder, men der er især 3 versioner vi er vilde med! Se dem på billederne nederst i artiklen.

  1. Cross Over: Kryds båndene på fronten og bind dem i nakken.
  2. V-neck: Bind båndene helt simpelt i nakken - Hurtigt og nemt på farten!
  3. Bowtie: Sno båndene om halsen og bind en lille sløjfe foran.

Pasformen er normal og du kan roligt vælge den størrelse du ellers bruger i overdele.
Style body'en med farver i samme tone som printet (fx. sorte rå jeans) eller gå den vilde vej og sæt body'en sammen med en rød jakke eller nederdel!

Go' fornøjelse med din nye Fabulous body!
Find den her!

Linnea
Medejer & Designer, The Bodystocking

 

1. Cross Over / 2. V-neck / 3. Bowtie 

 

 

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published