God samvittighed & god kvalitet


"MADE IN EUROPE"

Et stempel vi er stolte over at kunne sætte på vores mærke, The Bodystocking. Alle The Bodystockings produkter er produceret i Estland, Europa.
Vi har aktivt valgt at lægge vores produktion i Europa for at sikre os den bedste kvalitet - Både kvalitet i arbejdsmiljøet og i produkterne. Det er vigtigt for os at kvinderne, der klipper og syr vores bodystockings arbejder under gode forhold, bliver lønnet som de skal og har normale arbejdstider.
Yderligere er de fleste af vores materialer også vævet og strikket i Europa. Vi køber materialer fra bl.a. Italien, Grækenland, Holland og UK.
Det er et must for os at prioritere den højeste kvalitet af materialer til de dele af en bodystocking, der er mest udsat for slidtage. Derfor bliver alle vores bodystockings lukket med to trykknapper fra den kvalitetskendte Tyske virksomhed, PRYM. Knapperne er små og delikate, så du ikke mærker dem og derudover selvfølgelig lavet af rustfrit metal, der er fri for nikkel.
På grund af denne omhyggelighed i vores produktion og valg af materialer, kan du shoppe god kvalitet med god samvittighed hos The Bodystocking!
Rigtig god fornøjelse,
Linnea
Designer, The Bodystocking

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published