Ingen dobbeltballer her, tak!


Er der én ting, der kan afskrække kvinder fra at hoppe i en bodystocking, er det tanken om en elastikkant, der strammer og derved frembringer unødvendige buler på bagdelen!

Den er vi helt med på hos The Bodystocking og lige siden vores første kollektion kom på markedet, har jeg som designer og konstruktør haft fokus på dette - Og er det stadig ved udviklingen af alle vores nye produkter.

En af måderne vi undgår at vores bodystockings strammer i syningerne, er at vi aldrig påsyr ekstra elastikbånd på kanterne. I stedet bruger vi stof med en elastanprocent på +8% til underdelen. Syningerne afsluttes med en flad overlock og varmepresses tæt efterfølende.

Alle vores bodystockings har det samme snit på underdelen. Dette snit har vi finjusteret de sidste 3 år og vi hører ofte fra vores kunder at vi har ramt spot on! Snittet kalder vi en 'low string' og det skærer, som ordet siger, derfor lavere end en almindelig lingerie trusse. Dette gør at du som bruger sagtens kan have lavtaljede bukser på, uden at skulle være nervøs for om buksekanten kommer for tæt på bodystockingens kant.

Da underdelen på en bodystocking er noget af det vigtigste for om man føler sig godt tilpas i den, har vi selvfølgelig også kræset for trykknapperne, der lukker hele molevitten for neden. Trykknapperne i vores bodystockings kommer fra den kvalitetskendte tyske virksomhed, PRYM. Det er den samme producent som leverer trykknapper til andre kvalitetskendte brands som Wolford og til babybodystockings, da knapperne er både nikkel- og rustfrie. De er små og delicate og derfor kan du ikke mærke dem, når du har bodystockingen på. Skønt!

Hvis vi havde et mantra for vores konstruktion hos The Bodystocking, måtte dette vel være: Når enden er god, er alting godt!

Rigtig god shoppelyst,

 
Designer, The Bodystocking

 

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published