"It's the perfect piece for summer"
"It's the perfect piece for summer"

..sådan siger svenske Editor Chief & Blogger, Elin Skoglund om den smukke Optimistic bodystocking
- Og vi er helt enige med hende!

Body'en er inspireret af vores klassiske turtleneckmodel og lavet med samme fantastiske pasform. Som et nyt twist denne sommer har vi tilført et lækkert lag af mesh hen over brystet, der gør body'en helt unik og bemærkelsesværdig. Den er let at style og luftig at have på i de varme sommerdage. Den kan bruges både på en lang arbejdsdag, hvor du vil se ekstra tjekket ud og til en festlig aften ude!

Body'en er sammensat af to lækre kvaliteter - Som main part er brugt en lækker viscosekvalitet, der sammen med den smukke mesh blonder smyger sig lækkert og blødt omkring kroppen, uden at stramme. Underdelen er konstrueret som alle vores andre bodystockings - Med den perfekte low cut string, der ikke laver "dobbeltballer" eller strammer. Underdelen lukkes med trykknapper af højeste kvalitet fra det tyske mærke PRYM (de samme som bruges hos Wolford).
På grund af den høje kvalitet af materialer kan du roligt smide body'en i vaskemaskinen på 30 grader uden at hverken farven eller formen ændrer sig!

SHOP BODY'EN HER
Psssssstt...Til og med søndag d. 4/6 2017, får du en ekstra med i modsat farve gratis, når du benytter dig af tilbudsknappen "TILBUD: 2 for 1"

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published