Det stilrene look - En god investering!


Når jeg designer The Bodystockings kollektioner, sørger jeg altid for at skabe en god balance mellem modellerne. På den måde kan du både finde tidens hotteste trends og farver, men også mere stilrene og enkle modeller, som du kan have i din garderobe sæson efter sæson.

Til de stilrene modeller går jeg efter simple og lette materialer med smuk struktur. Dette kan være alt fra den fineste meshkvalitet (tynd netblonde) som på body'en Delicate til en florlet og blød viscose som på body'en Merry. Viscose er en super kvalitet til de modeller, du vil have i mere end én sæson, da fibrene gør at farven og formen forbliver flot vask efter vask.

Når du går efter enkle og stilrene bodystockings, er du sikret færre tøjkriser, da disse modeller er nemme at style med dine mere spraglede og sæsonbetonede sager i garderoben. På vores bodystockings finder du altid små gennemtænkte detaljer, der ikke "overtager" modellen, men giver den dét ekstra lille touch, der gør bodystockingen helt speciel. Det gør body'erne gode og brugbare, når du for eksempel skal til et arrangement, hvor du vil være finere i tøjet, men ikke overdressed.

Rigtig god fornøjelse med at finde din nye garderobefavorit!Designer i The Bodystocking

 

MINE FAVORITTER


Optimistic 359,40 dkk.   //   Sensible 199,60 dkk.   //   Embracing 499,00 dkk.

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published