Et friskt pust i garderoben


Så er der nye varer på bodystocking-hylderne. Og vi har glædet os til at vise dem frem til jer!

Forårskollektionen er inspireret af LA's små grønne oaser, frodige planter og smukke skygger. Den giver et friskt pust ind i din garderobe og du kan mærke at det grønne livlige forår er på vej, så snart du ifører dig den.

I kollektionen har vi arbejdet med smukke tidsløse print. Herunder franske striber på klassiskeren Casual og leopardprint på den altid populære Merry. Derudover finder du den smukkeste nye blonder på modellen Careful, der derudover har en lækker løs pasform og smukke gulddetaljer samt lace-up snit.

Skal du en tur ud og svinge stilletterne eller mangler du altid noget under din silkeskjorte, har vi løsningen til dig; Nemlig den nye lingerimodel Sexy, der både kan bruges alene eller som inderste lag. Den er lavet af den fineste cirkelvævede blonder kombineret med vores silkebløde mesh. Stropperne er i blød strækbar velour og selvfølgelig med justerbare stropper, så du kan indstille dem perfekt til din krop.

Mange af jer har spurgt os hvornår den klassiske hvide skjortebody, Ambitious, igen kom på lager - Og det kan vi med glæde meddele nu! Yderligere kan vi også fortælle at du nu kan få den både i hvid og sort. Det smukke snit, de fine gulddetaljer og den gode pasform er bibeholdt præcis som før!

Som altid er du velkommen til at kontakte os med alle spørgsmål du måtte have lige fra pasform til fragt.

Rigtig god fornøjelse med din shopping hos The Bodystocking!

Linnea
Designer, The Bodystocking


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published